lampy do domu

Franko
Posty: 5
Rejestracja: pn 18 kwie 2016, 10:56
Kontakt:

Re: lampy do domu

Post autor: Franko » pn 18 kwie 2016, 11:00

Jeżeli masz takie wnętrze do którego pasują to jak najbardziej ... ja mam nowoczesne więc nic tam nie znajdę

Lidor
Posty: 5
Rejestracja: śr 20 kwie 2016, 11:43
Kontakt:

Re: lampy do domu

Post autor: Lidor » śr 20 kwie 2016, 11:45

Ja też gustuje w nowoczesnych wnętrzach choć na pchlim targu można kupić cos naprawdę dobrego

velss
Posty: 5
Rejestracja: czw 21 kwie 2016, 9:12
Kontakt:

Re: lampy do domu

Post autor: velss » czw 21 kwie 2016, 9:16

dzięki za porady! :)

Porana
Posty: 5
Rejestracja: pn 25 kwie 2016, 3:29
Kontakt:

Re: lampy do domu

Post autor: Porana » pn 25 kwie 2016, 3:34

Ja mam w takim stylu urządzoną altankę ogrodową więc pchli targ jest jak najbardziej dla mnie

Bander22
Posty: 5
Rejestracja: sob 23 kwie 2016, 11:47
Kontakt:

Re: lampy do domu

Post autor: Bander22 » pn 25 kwie 2016, 10:28

pchli targ i nowoczesne wnętrze? Raczej starodawne

Fachowiec32
Posty: 5
Rejestracja: śr 27 kwie 2016, 4:11
Kontakt:

Re: lampy do domu

Post autor: Fachowiec32 » śr 27 kwie 2016, 4:17

Ja kupuje tylko jak coś rzuci mi się w oczy a jest na promocji, można tanio i ładne kupić

memorise
Posty: 5
Rejestracja: śr 27 kwie 2016, 5:05
Kontakt:

Re: lampy do domu

Post autor: memorise » śr 27 kwie 2016, 5:07

nie znam

tripan
Posty: 5
Rejestracja: czw 28 kwie 2016, 11:45
Kontakt:

Re: lampy do domu

Post autor: tripan » czw 28 kwie 2016, 11:49

Dziś coraz częściej łączy się nowoczesne wnętrza z elementami starych mebli

Palia
Posty: 5
Rejestracja: czw 28 kwie 2016, 6:24
Kontakt:

Re: lampy do domu

Post autor: Palia » czw 28 kwie 2016, 6:28

To prawda i to połączenie wygląda całkiem nieźle

elolo
Posty: 3
Rejestracja: czw 28 kwie 2016, 3:03
Kontakt:

Re: lampy do domu

Post autor: elolo » czw 28 kwie 2016, 6:36

Takie połączenie jest kapitalne!

ODPOWIEDZ
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable