oświetlenie w sypialni
Re: oświetlenie w sypialni
ja niedawno założyłem sobie system PRESTO z Ospela, można sterować różnymi instalacjami, oświetleniem nie tylko w sypialni, fajna, nowoczesna rzecz, można sobie to też połączyć z czujnikami dymu, zawsze to jakies zabezpieczenie w razie 'w'
-
- Kontakt:
A można to obsługiwać przy pomocy smartphone?
Teraz większość systemów w domu ma możliwość sterowania z telefonuElektroprim pisze:A można to obsługiwać przy pomocy smartphone?

Sterowanie oświetleniem to jedna wielu możliwości, jakie oferuje Gniazdko TURBOEGG lub Chip TURBOEGG 

Tworzymy środowisko dla własnych i wymyślanych przez naszą społeczność produktów, które odmieni sposób w jaki żyjesz, uczysz się i pracujesz. Ograniczeniem będzie tylko wyobraźnia.
W http://www.e-kontaktsimon.pl/ znajdziesz ściemniacze i inne ciekawe urządzenia do sterowania.
-
- Kontakt:
Ciekawa stronka, i ciekawe urządzenia.
Tworząc swoje projekty zawsze zasiadam na moim fotelu z fotele biurowe, który pozwala mi się w każdej chwili "wyciągnąć" i zrelaksować
Ja mam w całym domu takie inteligentne sterowanie i muszę przyznać że jest to bardzo wygodne
Fajnie kiedy oświetlenie w sypialni jest klimatyczne i nastrojowe, nie musi być ono takie jak w kuchni czy salonie
w łazience powinno być zdecydowane białe światło a w sypialni bardziej ciepłe przytłumione 

Ja w sypialni czytam książki dlatego poza zwykłym światłem musze mieć też lampkę nocną
A po pracy zaglądam tu: odszkodowania komunikacyjne
polecam