instalujecie u siebie w domach wyłączniki bezprzewodowe?

Instalacje strukturalne, telefoniczne, komputerowe, alarmowe, RTV, ppoż itp.
matii
Posty: 20
Rejestracja: wt 14 paź 2014, 12:25

instalujecie u siebie w domach wyłączniki bezprzewodowe?

Post autor: matii » pt 13 mar 2015, 12:51

montujecie u siebie w domach wyłącznik na pilota?

ennww
Posty: 1
Rejestracja: wt 07 kwie 2015, 11:26

Re: instalujecie u siebie w domach wyłączniki bezprzewodowe?

Post autor: ennww » wt 07 kwie 2015, 11:27

Nie, bo uważam, to za zbędny luksus.

Drakhtul
Posty: 9
Rejestracja: śr 09 gru 2015, 2:52
Kontakt:

Re: instalujecie u siebie w domach wyłączniki bezprzewodowe?

Post autor: Drakhtul » śr 09 gru 2015, 2:56

Dokladnie, nie potrzebne mi to.

marek443
Posty: 1
Rejestracja: wt 23 sty 2018, 9:02

Re: instalujecie u siebie w domach wyłączniki bezprzewodowe?

Post autor: marek443 » wt 23 sty 2018, 9:03

ja zawsze to robię

________________
http://watford-escort-girls.com

rafael14
Posty: 1
Rejestracja: śr 28 mar 2018, 7:16

Re: instalujecie u siebie w domach wyłączniki bezprzewodowe?

Post autor: rafael14 » śr 28 mar 2018, 7:18

Ja tego nie instaluję bo według mnie to się nie opłaca teraz w domu instalować
http://www.josiah-brown.co.uk

karol333
Posty: 1
Rejestracja: czw 11 paź 2018, 9:42

Re: instalujecie u siebie w domach wyłączniki bezprzewodowe?

Post autor: karol333 » czw 11 paź 2018, 9:45

Takie instalacje zawsze są bardzo trudne.Ta osoba co nigdy tego nie robiła może pisać że to jest bardzo łatwe.

ODPOWIEDZ