instalujecie u siebie w domach wyłączniki bezprzewodowe?

Instalacje strukturalne, telefoniczne, komputerowe, alarmowe, RTV, ppoż itp.
matii
Posty: 22
Rejestracja: wt 14 paź 2014, 12:25

instalujecie u siebie w domach wyłączniki bezprzewodowe?

Post autor: matii » pt 13 mar 2015, 12:51

montujecie u siebie w domach wyłącznik na pilota?

ennww
Posty: 1
Rejestracja: wt 07 kwie 2015, 11:26

Re: instalujecie u siebie w domach wyłączniki bezprzewodowe?

Post autor: ennww » wt 07 kwie 2015, 11:27

Nie, bo uważam, to za zbędny luksus.

Drakhtul
Posty: 12
Rejestracja: śr 09 gru 2015, 2:52
Kontakt:

Re: instalujecie u siebie w domach wyłączniki bezprzewodowe?

Post autor: Drakhtul » śr 09 gru 2015, 2:56

Dokladnie, nie potrzebne mi to.

ODPOWIEDZ