problem z wyłącznikiem

daniello
Posty:16
Rejestracja:pt 12 wrz 2014, 8:30
problem z wyłącznikiem

Post autor: daniello » pt 10 kwie 2015, 11:16

jak podłączyć wyłącznik bezprzewodowy?

mały elektryk

Re: problem z wyłącznikiem

Post autor: mały elektryk » pn 13 kwie 2015, 6:37

Jak sama nazwa wskazuje : bez przewodów... :D
A poważnie - na stronie do której odsyła link - masz oprócz samych wyłączników bezprzewodowych coś takiego , co nazywa się akcesoria . De facto są to odbiorniki , które trzeba zainstalować w oprawie, puszce, rozdzielni , a "wyłączniki" to nadajniki, zasilane z baterii. Dopiero taki zestaw nadajnik - odbiornik stanowi działający komplet!

stefanmoro
Posty:5
Rejestracja:śr 01 paź 2014, 12:01

Re: problem z wyłącznikiem

Post autor: stefanmoro » pt 17 kwie 2015, 12:34

daniello pisze:jak podłączyć wyłącznik bezprzewodowy?
a ja myślałem, że to chodzi, że można pilotem sterować

pananatol
Posty:7
Rejestracja:pn 29 gru 2014, 2:57

Re: problem z wyłącznikiem

Post autor: pananatol » pt 17 kwie 2015, 12:36

boto chyba chodzi własnie o sterowanie pilotem, tylko moze to inny produkt powinien być. tu masz wyłączniki bezprzewodowe

Dorian
Posty:4
Rejestracja:wt 05 kwie 2016, 11:09
Kontakt:

Re: problem z wyłącznikiem

Post autor: Dorian » wt 05 kwie 2016, 11:15

Ja u siebie steruje telefonem i moim zdaiem jest to lepsze rozwiązanie niż pilot

TomekWLCK

Re: problem z wyłącznikiem

Post autor: TomekWLCK » czw 07 kwie 2016, 8:42

Ja mam włączniki bezprzewodowe czyli na pilota i normalnie się podłącza kablami z tyłu jak stary włącznik :D
Firma vitreous jak by ktos chciał teraz można też nimi sterować za pomocom telefonu :)

WojtekDominiak
Posty:6
Rejestracja:pn 21 wrz 2015, 12:47

Re: problem z wyłącznikiem

Post autor: WojtekDominiak » czw 05 maja 2016, 1:28

A ja się nie bawię z bezprzewodowymi włącznikami, wolę zwykłe. Może kiedyś pomyślę o tym ale jak na razie zostaje przy swoich kupionych na http://simonkontakt.pl/ i tez są bardzo dobre :) Pozdrawiam!

sadiamar
Posty:1
Rejestracja:pt 14 paź 2016, 8:33

Re: problem z wyłącznikiem

Post autor: sadiamar » pt 14 paź 2016, 8:50

fakt, sterowanie telefonem jest bardzo wygodne :) też wolę telefon od pilota

Moniawis95
Posty:3
Rejestracja:wt 18 paź 2016, 11:39
Kontakt:

Re: problem z wyłącznikiem

Post autor: Moniawis95 » wt 18 paź 2016, 11:51

Pilot świetna sprawa, teraz takie techniki wchodzą, że aż strach pomyśleć co będzie za 10 lat.

toborek02
Posty:22
Rejestracja:pt 20 wrz 2019, 7:28
Kontakt:

Re: problem z wyłącznikiem

Post autor: toborek02 » wt 22 paź 2019, 11:26

Kiedyś będziemy sterować tylko głosem albo myślami.

ODPOWIEDZ